KONTEH – Sajam poslovnih mogućnosti i stručnih praksi biće održan 21. i 22. marta 2023. godine na Fakultetu tehničkih nauka u Novom Sadu. Sajam organizuje studentsko udruženje EESTEC LC Novi Sad. Na ovogodišnjem 16. Sajmu KONTEH studentima će se predstaviti preko 30 najuspešnijih kompanija iz oblasti inženjeringa sa naših prostora.

Svi studenti, bez obzira na godinu studija i smer su dobrodošli na Sajam! Moći će da se informišu o stručnim praksama i zaposlenju u kompanijama koje ih interesuju. Organizatori ohrabruju studente da pitaju kompanije sve što ih zanima, jer su one tu zbog studenata a studenti su tu zbog kompanija!

Posetioci će imati priliku da prisustvuju predavanjima, radionicama kao i simulacijama razgovora za posao za koje su prijave već otvorene i možete ih naći na instagramu @konteh_sajam, a i sve dodatne informacije o sajmu, agendi događaja i kompanijama učesnicama možete pronaći na sajtu www.konteh.org.

Sajam ima i svoju CV bazu u kojoj možete da ostavite svoj CV a bazi će imati pristup sve kompanije učesnice! Ako ne znate kako da napravite kvalitetan CV, studentsko udruženje EESTEC LC Novi Sad u saradnju sa sertifikovanim soft skills trenerom Andrijanom Nedeljković održaće radionicu u sredu 15. marta o tome kako napraviti dobru biografiju. Detaljne informacije kao i tačno vreme, pronaći ćete na instagram stranici Sajma.

Tokom dva dana Sajma, posetioce očekuje i niz nagradnih igara, veliki broj poklona kao i mnogo zabave u GAME & NGO zoni u kojoj će moći da se opuste, zabave i igraju društvene igre! Zato ne propustite priliku da posetite Konteh sajam i zauzmete svoje mesto na tržištu rada! Ostalo je još malo dana do početka. Požurite i pripremite se da saznate sve što vas interesuje o stručnim praksama i zaposlenju u oblasti inženjeringa!