Radojka Nikolić

Piše: Radojka Nikolić

Poštovani posetioci ovog portala, Kao što je početkom 2006. godine, pre tačno 16 godina, bilo vreme za mesečna štampana izdanja Magazin Biznis i Ekonometar, tako je februara 2022. došlo „vreme za portal“. Ovaj portal www.magazinbiznis.rs, zajedno sa domenima www.ekonometar.rs i www.nirapress.com logičan je sled u ponudi najbitnijih informacija za poslovne ljude, kao i za sve ostale koje interesuje svet biznisa i ekonomije.

Tokom prošlih, punih 16 godina, objavljivali smo štampana izdanja Ekonometar i Magazin Biznis, u okviru izdavačke kuće NIRA Press. Naša prijateljska, subotička Rotografika, odštampala je 205 brojeva Ekonometra i 192 broja Magazina Biznis, koji su vam sada dostupni u celosti, kao PDF izdanja, u arhivi portala. Štampanih izdanja Ekonometra i Magazina Biznis više neće biti, upkos mojoj velikoj ljubavi prema informacijama štampanim na papiru. Iako će nam nedostajati štampana izdanja, time ćemo, makar i u maloj meri, dati naš doprinos „zelenoj agendi“ za spas planete, jer ćemo smanjiti zagađenje atmosfere i spasiti bar neko drvo, ako ne i šumu…

Od ovog februara, na našim biznis portalima, ponudićemo vam informacije koje nećete baš svuda moći da pronađete, a kojima ćete obogatiti vaša saznanja. Jedan američki bestseler, pre pola veka, koji je sadržao savete iskusnih poslovnih ljudi, zvao se „Misli i bogati se“. U slučaju ovog našeg portala, naslov bi mogao da glasi „Čitaj i bogati se“.

U čvrstom uverenju da će tako i biti, iskreno vam želim da se – obogatite!

Beograd, 01.02.2022. godine

Radojka Nikolić,
glavna i odgovorna urednica portala
www.magazinbiznis.rs
www.ekonometar.rs
www.nirapress.com