Tri dana sjajnog sadržaja očekuje vas na ovogodišnjem Letnjem Vivaldi forumu od 14. do 16. juna koji se održava na Mokroj Gori.

    Govornici koji dolaze iz sveta marketinga, komunikacija, umetnosti, biznisa i preduzetništva   svojim ličnim uvidima i iskustvima odgovaraće na pitanja u okviru teme “SEE Opportunity in Creative Ideas”.

U organizaciji Mokrogorske poslovne škole, ovogodišnji forum će okupiti neke od najistaknutijih ličnosti iz ovih oblasti. Među njima su Dalibor Šumiga, Dragana Ognjanović, Nikola Pejaković, Pavle Branković Paqito, Goran Jankuloski, Veljko Lalić, Voja Žanetić i mnogi drugi koji će vas inspirisati da svaku kreativnu ideju iskoristite kao ključ za rešavanje različitih izazova.
Ako ne živite u Srbiji, niste u zemlji ili imate obaveze u tom periodu, ne morate da propustite ovaj događaj i inspiraciju koju ćete dobiti za nove poduhvate i avanture – lične
i poslovne. Uz kupovinu online ulaznice, dobijate live prenos Letnjeg Vivaldi foruma, 3 meseca pristupa celokupnom sadržaju, kao i voditelja online programa i specijalni behind the scenes sadržaj koji je dostupan samo online učesnicima.

Požurite, jer je prvih 50 online ulaznica na 50% popusta.

Obezbedite svoju i postanite deo globalne Vivaldi zajednice. Pratite forum sa bilo koje lokacije.
Za više informacija i kupovinu ulaznica posetite sajt: https://vivaldiforum.com/letnji-vivaldi-forum-online