“Večeras neću da pričam o tome kakvi su ekonomski rezultati, ni o tome šta se dešava u privredi. Dosta sam o tome pričao u prošlih osam godina, koliko sam na čelu Kluba Privrednik. Žao mi je što na ovom skupu večeras, kao ni na prethodnima, nema predstavnika iz Vlade Srbije i nije mi jasan otpor koji pokazuju prema našem Klubu Privrednik. Možda sam problem ja lično i moje kritike, ali moram da kažem da je svaka moja kritika bila dobronamerna, rekao je Zoran Drakulić, predsednik Poslovnog kluba „Privrednik“ 12. septembra u Beogradu, na tradicionalnom godišnjem prijemu koji priređuje ova srpska poslovna zajednica.

U prisustvu brojnih zvanica iz svih društvenih oblasti, Drakulić je podsetio da Poslovni klub “Privrednik” čini 61 kompanija:

“Članovi Kluba su mnogo uradili za srpsku privredu i ulažu velika sredstva u Srbiju. Svedoci smo otvaranja Sava centra, otvaranja novih hotela, akvizicija u finansijskom sektoru, ulaganja u proširenje kapaciteta zelene energije”, rekao je Drakulić i naglasio da je sve to izuzetno važno i dobro, jer time srpski privrednici dokazuju koliko im je stalo do ekonomskog razvoja svoje zemlje.