Kompanija AFI Europe Serbia objavila je 25. decembra strateško partnerstvo sa kompanijom Marriott International u okviru jedinstvenog koncepta izgradnje prestižnog Marriott hotela unutar renomiranog poslovnog parka Airport City Belgrade. Ovim je kompanija AFI Europe Serbia ostvarila partnerstvo sa lancem hotela Marriott International u zajedničkom poduhvatu kojim kontinuirano unapređuje kvalitet svojih projekata.

„Veliko mi je zadovoljstvo što imam priliku da najavim početak ovog perspektivnog partnerstva. Kombinujući izvrsno globalno iskustvo koje ima kompanija Marriott International sa posvećenošću naše kompanije AFI Europe Serbia, nastavljamo da implementiramo inovacije u svetu poslovnih prostora i poslovnih parkova. Naša vizija je kreiranje jedinstvenog koncepta koji će dodatno ulepšati poslovno lice Beograda. Posvećeni smo stalnom unapređenju kvaliteta zarad dobrobiti svih naših klijenata, a ovo je još jedan korak u tom kontinuiranom procesu“, rekao je Adir El Al, direktor kompanije AFI Europe Serbia.

Verno prateći koncept „grad unutar grada“, Airport City Belgrade je evoluirao u najveći, najfunkcionalniji i najlepši poslovni park u Srbiji, ali i regionu. Budući Marriott hotel biće idealna nadogradnja, koja će obogatiti koncept ove dinamične poslovne zajednice.

Kao integralni deo ovog prosperitetnog okruženja, AC Hotel by Marriott Beograd biće smešten unutar jedne od tri nove jedinstvene zgrade na samom početku poslovnog parka Airport City Belgrade. Ovaj strateški položaj ima za cilj da unapredi boravak svih zakupaca, dopunjujući postojeći spektar sadržaja koji uključuje banke, kafiće, restorane i prodavnice. Sa procvatom zajednice koja broji preko 140 domaćih i međunarodnih zakupaca, ovaj kompleks predstavlja pravo poslovno sedište svih uspešnih lidera.

Paralelno s proširenjem Airport City Business Avenije, AC Hotel by Marriott će se posebno istaći na samom ulazu u Airport City Belgrade. Sa ukupno 209 soba i četiri zvezdice, kao prestižni poslovni hotel sa kongresnim centrom, ovaj vizionarski koncept zapravo simbolizuje spoj biznisa i ugostiteljstva.

„Uzbuđeni smo što donosimo naše bogato korisničko iskustvo na tako obećavajuću destinaciju kao što je  glavni grad Beograd“, rekla je Silvija Lovreta, senior direktor za međunarodni razvoj hotela u jugoistočnoj Evropi, International. „AC Hotel je jedan od od 30 najistaknutijih brendova u portfoliju Marriot Bonvoy, dizajniran, prefinjen, prilagođen i osmišljen tako da obezbedi svim gostima besprekorno iskustvo. Svaki AC Hotel ima namenski dizajnirane prepoznatljive prostore, koji omogućavaju savršenu ravnotežu forme i funkcije. Srećni smo što u saradnji sa AFI Europe Serbia širimo naše prisustvo u Srbiji“, dodala je Silvija Lovreta,  senior direktor za međunarodni razvoj hotela u jugoistočnoj Evropi, International.

Početak izgradnje hotela AC Hotel by Marriott Belgrade najavljen je za 2024.godinu. Ova saradnja naglašava čvrstu posvećenost podsticanju inovacija u Srbiji i oblikovanju budućnosti poslovanja i ugostiteljstva kroz zajedničke napore, saopštavaju iz kompanije AFI Europe Serbia.