Kompanija Beohemija, koja od septembra 2021. godine posluje u okviru češkog CE Industries holdinga, ostvarila je dobre poslovne rezultate u prošloj godini, povećala investicije i najavila nove poslovne inicijative. O tome su 7. marta u Beogradu, sa predstavnicima medija razgovarali Roman Kratochvil, generalni direktor, Dragana Sekerez, director marketinga i Ivan Janićijević, komercijalni director Beohemije. Najavljen je početak kampanje “DUEL 1 dinar”, gde će svaki prodati DUEL gel deterdžent doprineti podršci samohranim majkama u Srbiji. U saradnji sa Centrom za unapređenje društva, Beohemija pokreće inicijativu, u kojoj dinar od svakog prodatog DUEL gel deterdženta, ide kao pomoć samohranim majkama u Srbiji. Time se, kroz društvenu odgovornost kompanije, pruža podrška onima kojima je najpotrebnija.

Nedavno istraživanje koje je sprovela Beohemija, otkrilo je da žene, bez obzira na životnu situaciju, doživljavaju sebe kao superheroje, koji se svakodnevno suočavaju s mnoštvom obaveza. Zato je odlučeno da se ženama pruži podrška, putem kampanje “DUEL – Snažan, Nežan i Moćan, kao ti”.

Kako je objašnjeno, kroz DUEL kampanju, kompanija Beohemija ne samo da ističe kvalitete svojih proizvoda, već i daje glas ženama koje ih koriste. Brend DUEL – praškasti deterdženti, omekšivači i gel deterdženti – osvojio je poverenje potrošača svojim doslednim kvalitetom i originalnim mirisnim notama, uključujući Soft Lotus, best seller medju omekšivačima. Osim poznatog brenda Duel, Beohemija je lansirala i brend Spin u kategoriji deterdženata za posudje, ručno i mašinsko pranje, segmentu budget friendly deterdženata i omekšivača Selection, tako i u kategoriji kućne hemije, pod brendom Pompa.

Kroz kampanju “DUEL 1 dinar”, Beohemija pokazuje da je posvećena rastu i razvoju kompanije, brendova i svojih zaposlenih, navodi se u saopštenju kompanije.