Turističkoj organizaciji Beograda juče je uručena počasna nagrada za partnerstvo i dugogodiši nastup na sajmu EMITT u Istanbulu. Nagradu je direktoru TOB, Miodragu Popoviću uručila direktorka sajma, Haser Ajdin (Hacer Aydin), saopštila je press služba TOB-a.

„Turistička organizacija Beograda na ovom sajmu učestvuje jedanaest godina u kontinuitetu, i zapažen je izlagač sa centralnom pozicijom čiji štand poseti veoma veliki broj prvenstveno poslovnih a zatim i individualnih posetilaca.“, rekao je Miodrag Popović.

EMITT 2024 bio je izuzetno uspešan za srpsku privredu, koja je tokom četiri dana realizovala veliki broj sastanaka sa ino turoperatorima, i postojećim i potencijalnim partnerima. Na zajedničkom štandu izlagalo je 25 učesnika, među kojima Er Srbija, Turistička organizacija Srbije, Niša, Novog Pazara i Kraljeva, kao i Privredne komore Srbije i Vojvodine, zvanični partneri TOB na ovom tržištu.

EMITT 24 traje od 6. do 9. februara, i mesto je susreta turističke privrede, destinacija, agencija, turoperatora, kupaca, i individualnih posetilaca iz celog sveta.