Sa konferencije za medije na kojoj je najavljen prvi Influencer Marketing Summit

Sa konferencije za medije na kojoj je najavljen prvi Influencer Marketing Summit

Prvi Influencer Marketing Summit  održaće se u Belexpocentru u Beogradu, 18. i 19.oktobra 2022, a keynote govornik i specijalni gost summita biće Tamara Kalinić, influenserka koja se u 2021. godini našla na listi Top 10 influensera sveta. Kako je najavljeno na konferenciji za medije, prvi IMS organizuje kompanija Ninamedia podstaknuta savremenim marketing strategijama kompanija iz različitih oblasti koje uključuju influencer marketing, kao najaktuelniji oblik promotivnih aktivnosti na tržištu, objasnila je Sanja Miković iz Ninamedije.

„Prvi put u regionu, na jednom mestu okupiće se influenseri, predstavnici privrede i uspešnih kompanija koji će predstaviti potrebe tržište kao i strategije za njegovo osvajanje. Interaktivna predavanja vrhunskih stručnjaka odgovoriće na mnoga pitanja koja se tiču značaja influencer marketinga kao najsavremenijeg oblika marketinga.“, rekla je Miković i dodala da je cilj ovog događaja spajanje privrede i influensera kako bi došlo do potencijalnih saradnji.

Tokom dva dana Summita biće organizovana predavanja i panel diskusije u kojima će učestvovati predstavnici kompanija i brendova, influenseri, stručnjaci iz oblasti influencer marketinga, profesori iz oblasti marketinga kao i predstavnici državnih institucija i organizacija.

Da je Beograd regionalni centar infleuncer marketinga potvrdio je i Aleksa Čokić iz agencije „RED Communications“.

„Ponosan sam što je Beograd dobio ovakav događaj jer će zahvaljujući izboru panelista i tema moći da stane rame uz rame sa svetskim događajima ovog tipa već od samog starta.“

Neki od panelista koji nas očekuju na IMS su:

  • Dunja Jovanić, infleunser i osnivač brenda BÉBÉ by Dunja
  • Mila Litvinjenko, osnivač i vlasnik kompanije „Aura”
  • Dušan Petrović, modni fotograf i osnivač brenda „Postif“
  • Marija Ćalović, magistarka farmacije u digitalnim vodama
  • Strahinja Ćalović, sportski bloger
  • Milan Maglov, edukator i influenser
  • Vladimir Stanković, osnivač podcasta „Biznis price”
  • Branko Babić, vlasnik „PhiAcademy”

Pored konferencijskog dela, posetiocima će biti zanimljiv i izlagački deo – Creative room”, gde će kompanije imati priliku da izraze kreativnost i daju doprinos u postavljanju fotogeničnog dela događaja kroz mogućnost prezentacije proizvoda i usluga.

Domaćin ovog događaja je Belexpocentar, pa se tim povodom obratio i generalni direktor hotela „Holiday Inn”, Petar Janković.

„Veoma nam je drago što će prvi IMS biti upravo kod nas, u ovom jedinstvenom prostoru sa velikim mogućnostima. Većina panelista su upravo naši dragi gosti i daćemo sve od sebe da budemo prava podrška da ovo bude ne samo prvi, već prvi u nizu Influencer Marketing Summit čiji ćemo biti domaćin“, istakao je Janković.

Kompletnu listu panelista, satnicu i konkretne teme panela možete pronaći na našem oficijalnom sajtu https://imsummit.rs/.