Potrošači u Srbiji prepoznali su prednosti korišćenja „Drive.Go“ mobilne aplikacije, pa je tako od momenta lansiranja ove inovativne usluge do danas više od 250.000 potrošača preuzelo ovu aplikaciju za plaćanje goriva.

„Drive.Go“ omogućava potrošačima plaćanje goriva putem mobilnog telefona na samom točionom mestu, bez potrebe odlaska na kasu na banzinskoj stanici i na taj način štedi vreme i omogućava bezbednu i jednostavnu kupovinu goriva.

Korišćenje „Drive.Go“ mobilne aplikacije je krajnje jednostavno i sigurno za potrošače, a  sve što je potrebno jeste da se aplikacija preuzme sa „Google Play“, „Apple Store“ ili „Huawei App Gallery“. Prilikom svakog točenja  neophodno je da se aplikacija aktivira na mobilnom uređaju,  pre ili posle točenja skenira QR kod  koji  se nalazi na  točionom mestu, a nakon dopune rezervoara klikne na opciju „plati“ u mobilnoj aplikaciji  čime je proces kupovine i plaćanja završen. Svi podaci o platnoj  kartici koji se  unose prilikom registracije naloga čuvaju se na sigurnosnoj stranici banke, tako da je korišćenje platne kartice uz „Drive.Go“ potpuno bezbedno.

„Kao kompanija koja prati savremene trendove i osluškuje potrebe svojih potrošača, NIS intenzivno radi na polju digitalizacije u maloprodajnom segmentu, a razvoj inovativnih usluga ostaje u fokusu našeg poslovanja i u narednom periodu. Ulaganjem u unapređenje korisničkog iskustva doprinosimo i uspešnom poslovanju same kompanije što ne bi bilo moguće bez naših potrošača, čije poverenje i zadovoljstvo ostaju naš konačni cilj i neprikosnoveni imperativ“, izjavila je Marija Halar, direktor Centra za digitalnu transformaciju i unapređenje korisničkog iskustva u kompaniji NIS.Више од 250.000 корисника преузело „Drive.Go“