Program „NIS Energy“ kompanije NIS dobitnik je nagrade „Digital Awards“ za HR Employer branding online kampanju koja je dodeljena u okviru konferencije #Digital2023. Priznanje je u ime kompanije NIS primila Marijana Paunović, rukovodilac Sektora za regrutaciju i selekciju u NIS-u, saopštila je kompanija 15. septembra.

Ovogodišnja kampanja „NIS Energy“ inspirisana je energičnim i motivisanim mladim ljudima, čije će ideje doprineti stvaranju nove energije u poslovanju kompanije. Reč je o jedonogodišnjem plaćenom programu za diplomce i master studente odabranih fakulteta u Srbiji, koji pruža mogućnost talentovanim mladim stručnjacima da svoje prve korake naprave u velikom sistemu kao što je NIS.

„Za nas je ovo priznanje od izuzetnog značaja jer je ulaganje u mlade jedan od strateških prioriteta za našu kompaniju. Utoliko nam je važnije što je i zajednica prepoznala ove naše napore i da su oni rezultirali ovom nagradom  koja je i dodatni podsticaj da nastavimo da pružamo podršku mladima i u narednim godinama“, istakla je Marijana Paunović.

U prethodnim sezonama program „NIS Energy“ je završilo 37 polaznika, a svi su ostali da rade u NIS-u i nakon završetka programa. Kao jedan od najpoželjnijih poslodavaca u Srbiji, NIS u kontinutetu ulaže u mlade stručnjake koji predstavljaju novu snagu za budući razvoj kompanije. Ove godine NIS je po četvrti put otvorio vrata mladim talentima koji do 1. oktobra mogu da se prijave na program „NIS Energy“, a svi detalji u vezi sa konkursom dostupni su na sajtu kompanije NIS.

„Digital Awards“ nagrade i priznanja iz oblasti medija, telekomunikacija, PR-a, ICT industrije i digitalnih inovacija dodeljene su u čast jubileja konferencije #Digital2023 koja je ove godine održana 10. put, u hotelu „Hajat“ u Beogradu.