Business Run u Novom Sadu 2021.

Business Run u Novom Sadu 2021.

Najveći sportsko-poslovni događaj u zemlji Schneider Electric Serbia Business Run dostigla je rekord po broju prijavljenih kompanija i zaposlenih za trku u Novom Sadu koja je ujedno i prva u nizu ove serije. Za najveći tim bilding događaj koji će se održati 7. aprila na Štrandu vlada veliko interesovanja i do sada se prijavilo preko 2.000 učesnika iz preko 80 kompanija. Rekordni broj prijavljenih dolazi iz kompanije Schneider Electric sa preko 400 prijava, a prate ih zaposleni iz kompanija Continental, Vega IT, Hemofarm i Univerexport.

Neda Lang, HR direktorka Schneider Electric kaže da su ponosni na što Schneider Electric tim učestvuje u tako velikom broju. “Naš cilj jeste da doprinesemo zelenijoj budućnosti naše planete, a to je jedino moguće ako u ovakvim akcijama učestvujemo zajedno u što većem broju. Time inspirišemo i ostale da neguju sportske navike i zajedništvo, ali i vodimo računa o održivosti”, kaže Neda Lang.

Schneider Electric, koji je globalni lider u domenu održivosti, od ove godine je i naslovni pokrovitelj Serbia Business Run-a, a cilj je da se u narednih 5 godina obezbedi razvoj i održivost serije sa ciljem da ova manifestacija postane najveći sportski događaj u regionu koji je potpuno održiv.

Kompanije i njihovi prijavljeni zaposleni se takmiče u sledećim kategorijama: Najbrži tim, NajFIT kompanija – kompanija sa najviše trkača, Najbrži kolega i Najbrža koleginica. Najbolje očekuju bogati startni paketi, pehari, kao i robne nagrade partnera. Nakon istrčanih 5 kilometara biće tradicionalno održana After Run žurka.

Posle trke u Novom Sadu serija se nastavlja u Subotici (21. aprila), Nišu (8. septembar) i Beogradu (29. septembar).

Serbia Business Run tradicionalno podržavaju kompanije kojima je zdrav način života i aktivnost zaposlenih jedna od suštinskih vrednosti, pored naslovnog sponzora partneri serije su i Intersport, Herbalife i Esensa. Svaka od kompanija, pored toga što je stala iza događaja, njemu direktno i doprinosi kroz zanimljive aktivacije ili poklone za učesnike.

Više na: https://serbiabusinessrun.com/