Telenor Srbija je najavio 27. januara da će od marta 2022. nastaviti da posluje pod imenom Jetel (Yettel). Promena brenda odvijaće se u tri zemlje u kojima PPF grupa koristi brend Telenor – u Srbiji, Mađarskoj i Bugarskoj.

„Za nas počinje novo poglavlje u Srbiji, Mađarskoj i Bugarskoj. Imamo čvrstu i jaku osnovu koju smo stvorili pod Telenor brendom na kojoj ćemo dalje da gradimo odnos sa korisnicima, i stvaramo dodatnu vrednost pod novim, Jetel brendom‟, rekao je izvršni direktor TMT CEE (tehnologija, mediji, telekomunikacije za CEE region), u PPF Telekom grupi, Marek Slačik.

“Tokom 2022. godine lansiraćemo nove proizvode i usluge, dok nam strateški fokus ostaje nepromenjen – želimo da dalje razvijamo poslovanje i srpsko tržište, doprinosimo privredi i zajednici i ponudimo kvalitetne usluge kroz najsavremeniju mrežu i infrastrukturu‟, rekao je generalni direktor kompanije u Srbiji, Majk Mišel.

Period tranzicije tokom februara ne zahteva nikakvu aktivnost korisnika, najavili su predstavnici ove kompanije u susretu sa predstavnicima medija.