Završena nagradna igra „Omiljeni Milka ukus”

Ljubitelji Milka čokolade u Srbiji odabrali su svoj omiljeni Milka ukus. To je Milka Noisette – neodoljivo kremasta mlečna čokolada sa alpskim mlekom i pastom od lešnika.  U okviru nagradne igre pod nazivom „Omiljeni Milka ukus”, koja je trajala tokom septembra i oktobra 2023. godine, pristiglo je čak 18.000 glasova za neki od šesnaest omiljenih Milka ukusa, a svi koji su podelili svoj glas na veb-portalu www.omiljenimilkaukus.rs, našli su se u izvlačenju za sjajne nagrade – 3 nezaboravna egzotična putovanja, 10 poklon-vaučera za tehniku i 50 Milka slatkih paketa.

„Drago nam je da smo kroz ovu nagradnu igru podstakli veliki broj ljubitelja Milka čokolade da podele s nama koji im je Milka ukus omiljeni, a prebrojavanjem glasova došli do odgovora na simbolično pitanje ­’Koji je omiljeni Milka ukus Srbije?’ Ovo neuobičajeno takmičenje nije moglo da prođe bez neizvesnosti, pa se skoro do samog kraja nije znalo koji će ukus u Srbiji moći da „ponese” laskavo priznanje omiljeni Milka ukus. Sudeći po broju pristiglih glasova, ljubitelji Milka čokolada u Srbiji radije biraju klasične kremaste ukuse, kao što su Noisette ili jagoda, mada je bilo glasova i za manje uobičajene ukuse kao što su Milka Oreo, bela čokolada i Oreo brauni”, izjavila je Una Lučić, senior brend menadžerka za Milka čokolade u kompaniji Mondelēz International uz zahvalnost svim potrošačima koji su učestvovali u ovoj nagradnoj igri.

Na drugom mestu našla se Milka čokolada s jagodom, dok je treći omiljeni ukus u Srbiji Milka čokolada sa celim lešnicima.

Učešće u nagradnoj igri Omiljeni Milka ukus regulisano je Pravilnikom, a svi dobitnici nagradne igre biće objavljeni na portalu www.omiljenimilkaukus.rs.