Poslovni objekat "Revolucija", bruto površine oko 10.000 kvadratnih metara, na ukrštanju Bulevara kralja Aleksandra i Golsvortijeve ulice u Beogradu

Poslovni objekat “Revolucija”, bruto površine oko 10.000 kvadratnih metara, na ukrštanju Bulevara kralja Aleksandra i Golsvortijeve ulice u Beogradu

Celokupni poslovni objekat „Revolucija“ sa više od 10.000 kvadrata kancelarijskog, maloprodajnog i garažnog prostora, izdat je u celosti i to jednoj kompaniji kao zakupcu,
čemu je posredovala najveća regionalna konsultantska kompanija
CBRE South Eastern Europe, saopštila je ta kompanija.
Ovo je najveća transakcija izdavanja poslovnog prostora na tržištu Beograda u 2022. godini. Time smo potvrdili vodeću poziciju koju kompanija CBRE South Eastern Europe ima kada govorimo o transakcijama izdavanja poslovnog prostora i savetovanja vodećih svetskih i lokalnih kompanija iz širokih segmenata poslovanja., istakao je Ivan Stojić, rukovodilac odeljenja za poslovni prostor u kompaniji CBRE SEE.

Kako navodi Stojić, pored brojnih transakcija izdavanja kancelarijskog prostora završenih tokom ove godine, izdavanje poslovnog objekta „Revolucija“ dodatno je doprinelo povećanju tržišnog udela kompanije u ovom segmentu tržišta nepokretnosti i potvrđivanju vodeće pozicije kako u Srbiji, tako i na drugim tržištima jugoistočne Evrope na kojima kompanija posluje.

Iza svake transakcije, bez obzira na njen obim, stoji konsultantski pristup, niz istraživanja i analiza tržišnih trendova i vrednosti, a pre svega razumevanje poslovanja klijenta i njegovih potreba. Pored ekspertize samog konsultanta, ključ uspešne saradnje leži i u poverenju koje se gradi sa klijentom, istakla je Jelena Aleksić, direktor saradnik u CBRE SEE, koja je u ovoj rekordnoj transakciji zastupala klijenta.

Poslovni objekat Revolucija nalazi se na atraktivnoj lokaciji najpoznatijeg beogradskog bulevara. Reč je kancelarijskom prostoru A klase, koji prati najnovije trendove u   građevinarstvu i dizajnu enterijera uz primenu standarda zaštite prirode i COVID19 preventivnih elemenata, kao što su dotok svežeg vazduha u konferencijskim salama, beskontaktno otvaranje vrata i slično.

Investitor projekta je
Granit Invest, kompanija sa bogatom tradicijom u građevinskoj industriji, dok je idejno rešenje izradio renomirani beogradski projektni studio Zabriskie.

Kako je ranije pisao specijalizovani portal www.gradjevinastvo.rs, poslovni objekat „Revolucija“ nalazi se na ukrštanju Bulevara kralja Aleksandra i Golsvortijeve ulice, preko puta Vukovog spomenika – sa pogledom na jedan od najlepših parkova u gradu.