U jeku velike polemike o tome da li je danas bolje uzeti kredit sa fiksnom ili sa varijabilnom kamatom, Addiko banka je odlučila da svim svojim klijentima omogući dobijanje izuzetno povoljnih web kredita sa upravo fiksnom kamatnom stopom i to kao jednu od danas najpovoljnijih pozajmica u svojoj bogatoj ponudi, saopštila je ta banka.

Atraktivni web krediti Addiko banke mogu se dobiti u iznosu do čak tri miliona dinara i sa veoma fleksibilnim rokom otplate do 71 meseca. Odobrenje i isplatu kredita ne prate nikakvi dodatni troškovi, dok svi zainteresovani građani svoj zahtev za dobijanje ove pozajmice mogu da podnesu sa bilo kog mesta i u bilo koje vreme, jednostavnim popunjavanjem online forme na sajtu banke, gde istovremeno mogu saznati i sve detalje o željenom kreditu, kao i mesečni iznos svoje buduće rate.

–          Želja nam je da i ovoga puta postupak odobrenja povoljnih keš kredita u našoj banci učinimo izuzetno brzim i jednostavnim za sve klijente. Takođe, ovim pozajmicama smo hteli da dodatno izađemo u susret svima kojima je u ovom momentu neophodna podrška banke i dodatna finansijska sredstva za različite potrebe i planove – istakla je Vanja Vuletić, direktor Sektora za poslovanje sa stanovništvom u Addiko banci.

–          Velika neizvesnost u pogledu kretanja vrednosti Euribora, ali i Belibora, podstakla nas je da svojim klijentima omogućimo dobijanje povoljnog web keš kredita sa fiksnom kamatnom stopom, kao i da ih tako već na samom početku rasteretimo razmišljanja i brige oko eventualnih poskupljenja i promene kamata centralne banke – objasnila je Vuletić i naglasila da fiksna kamatna stopa i mogućnost online apliciranja uz odgovor Banke za svega nekoliko minuta, predstavljaju ključne prednosti ove Addiko ponude, koja će važiti do sredine februara 2023.

Interesovanje klijenata je, objašnjava Vanja Vuletić, iz dana u dan sve veće, što na najbolji način govori o tome da je Addiko web keš kredit sa fiksnom kamatom odlično rešenje čije prednosti brojni građani u mnogome žele da iskoriste za sve ono što im je trenutno u planu, navodi se u saopštenju Addiko banke.