Tri decenije pouzdanog partnerstva obeležene novim unapređenjem

Violeta Kovačević, generalna direktorka Mercator-S

Violeta Kovačević, generalna direktorka Mercator-S

U Beogradu je u sredu, 19. aprila svečano otvorena Velpro akademija za profesionalne kupce. Profesionalna znanja i iskustvo sticano tokom 3 decenije u okviru mreže koju čine 4 veleprodajna centra i 13 veleprodajnih jedinica u okviru maloprodajnih Roda objekata širom Srbije, sada će biti preneto Velpro partnerima kako bi ga iskoristili za brži i uspešniji rast.

“U Mercatoru postoji pravilo da se znanje množi deljenjem, a trideset godina iskustva i znanja stvarno su važan resurs za razvoj poslovanja. Zato sam ponosna što je naš Velpro tim baš u godini jubileja pokrenuo ovako značajan projekat koji ima potencijal da pomogne razvoj naših partnera, ali i svih drugih malih i srednjih kompanija u Srbiji”, izjavila je Violeta Kovačević, generalna direktorka Mercator-S i dodala da je otvaranje Velpro akademije nov početak i prilika za novih 30 godina čvrstih partnerstva sa profesionalnim kupcima, kroz podršku i usavršavanje.

 

Dušan Milosavljević, direktor poslovnog područja veleprodaje u kompaniji Mercator-S,

Dušan Milosavljević, direktor poslovnog područja veleprodaje u kompaniji Mercator-S,

Direktor poslovnog područja veleprodaje u kompaniji Mercator-S, Dušan Milosavljević, posebno se osvrnuo na to šta će biti uloga Velpro akademije.

“Misija Velpro akademije je da svoje znanje o trgovini podelimo sa partnerima i tako našu saradnju učinimo još uspešnijom. U ovoj godini, u radionicama u aprilu i septembru učestvovaće više od 120 naših partnera, i zato verujem da će Velpro Akademija vrlo brzo postati najbolji edukativni centar za profesionalne kupce u Srbiji”, rekao je Dušan Milosavljević.

VIDEO: https://www.youtube.com/watch?v=zFDO5QuFMLc

Velpro, vodeći nacionalni veleprodajni lanac u Srbiji, posluje u okviru kompanije Mercator-S koja je deo najvećeg regionalnog koncerna Fortenova Grupa. U mreži, koja pokriva gotovo 80 gradova i mesta širom Srbije, Mercator-S ima više od 300 IDEA prodavnica, 33 RODA marketa, dva moderna MERCATOR hipermarketa, četiri VELPRO centra i HoReCa centar namenjen ugostiteljima. Mercator-S je u grupi od 10 najvećih kompanija u Srbiji i ima više od 8.000 zaposlenih, koji svakog dana usluže i do 300.000 potrošača. Za više informacija, posetite sajtove www.mercator.rs i www.velpro.rs

Poslovni partneri: Velpro, vodeći nacionalni veleprodajni lanac u Srbiji, posluje u okviru kompanije Mercator-S

Poslovni partneri: Velpro, vodeći nacionalni veleprodajni lanac u Srbiji, posluje u okviru kompanije Mercator-S