Kompanija NIS i ove godine učestvuje na Međunarodnom sajmu polјoprivrede u Novom Sadu gde će posetiocima predstaviti proizvode i usluge kreirane posebno za polјoprivrednike, kao i bogatu ponudu koja je potrošačima dostupna na NIS Petrol i GAZPROM benzinskim stanicama.  Međunarodni sajam polјoprivrede, 89. po redu,  održava se od  21. do 27. maja na Novosadskom sajmu.

Učešćem na sajmu, NIS podržava razvoj polјoprivrede, a korisnicima NIS agro programa nudi mnogobrojne pogodnosti. Između ostalog, NIS i Credit Agricole banka su posebno za polјoprivrednike kreirali AgroBlue karticu koja nudi mogućnost odloženog plaćanja za naftne derivate, i do šest meseci od datuma kupovine, za iznose od 6.000 dinara i više. Takođe, polјoprivrednicima je na raspolaganju i  AgroGrandPrix kartica Credit Agricole banke koja polјoprivrednim gazdinstvima omogućava kupovinu goriva na 6 ili 12 rata, bez kamate, na svim NIS Petrol i GAZPROM maloprodajnim objektima.

Svi zainteresovani koji još nisu postali članovi  NIS-ovog  programa za polјoprivrednike, na štandu kompanije će moći da preuzmu pristupnicu za NIS Agro karticu, AgroBlue i AgroGrandPrix karticu. Svestan značaja polјoprivrednih proizvođača za ekonomiju Srbije, NIS se kontinuirano trudi da omogući dodatne pogodnosti za ovu kategoriju potrošača.

Na štandu NIS-a, u Master hali Novosadskog sajma, posetioci će moći da se upoznaju i sa benefitima u okviru najvećeg domaćeg programa lojalnosti „Sa nama na putu“, koji potrošačima donosi značajne uštede prilikom kupovine na benzinskim stanicama NIS-a. Tokom sedam dana trajanja manifestacije, svi zainteresovani posetioci moći će da učestvuju u velikoj poklon akciji NIS-a, u kojoj svaki učesnik dobija poklon. Najvrednija nagrada je tri meseca besplatnog goriva, odnosno 49.200 bonus poena na „Sa nama na putu“ kartici lojalnosti.

Takođe, kompanija će u okviru učešća na manifestaciji posetiocima štanda predstaviti i široku paletu NISOTEC ulјa i maziva čijom se upotrebom obezbeđuje ušteda goriva, štiti motor od korozije i produžava radni vek motora.