Vladimir Anđelić, dolazi u industriju maloprodaje hrane nakon 25 godina bogatog iskustva koje je gradio na regionalnim tržištima vodećih globalnih kompanija

Vladimir Anđelić, dolazi u industriju maloprodaje hrane nakon 25 godina bogatog iskustva koje je gradio na regionalnim tržištima vodećih globalnih kompanija

Kompanija Delez Srbija imenovala je novog potpredsednika za finansije i člana Izvršnog odbora Vladimira Anđelića, koji će od 15. maja sa liderske pozicije voditi tim za finansije najvećeg trgovinskog lanca u zemlji, saopštila je ta kompanija 12. maja.

Vladimir Anđelić dolazi u industriju maloprodaje hrane nakon 25 godina bogatog iskustva koje je gradio na regionalnim tržištima vodećih globalnih kompanija. Rast profitabilnosti uz odgovoran pristup upravljanju korporativnim troškovima bile su okosnica održivog i uspešnog poslovnog modela koje je Vladimir postavljao sa izvršnim menadžment timovima biznisa u kojima je gradio karijeru.

Novi potpredsednik za finansije dolazi u dobro organizovan i uspešan tim Delez Srbije i njegova ekspertiza i bogato regionalno iskustvo biće snažna podrška ekspanziji, rastu, digitalizaciji i modernizaciji ovog trgovinskog lanca.

Vladimir Anđelić će biti odgovoran za finansijski biznis partnering, finansijske biznis servise, odeljenja poreza, trezora i osiguranja, finansijsko planiranje i analizu, indirektnu nabavku, upravljanje rizicima i kontrolama, i IT.

„Verujem da iza uspeha biznisa uvek stoje ljudi i baš zato sam ponosan na tim koji vodim i koji od danas postaje bogatiji za jednog sjajnog profesionalca. Vladimiru želim puno uspeha na novoj poziciji. Verujem da ćemo digitalizacijom i odličnim inicijativama zajedno pomerati granice na tržištu, ostati pouzdan poslovni partner zajednici i lider koji svoje poslovanje gradi na strategiji rasta i uspešnom poslovnom modelu“, istakao je generalni direktor Delez Srbije Jan-Vilem Dokhejr.

Vladimir Anđelić je master ekonomskih nauka koji je osnove finansija i akademsko znanje stekao na Ekonomskom fakultetu, Univerziteta u Beogradu.