Prijavite se i osvojite stipendiju za Executive MBA

Rome Business School Belgrade (RBS) u okviru svog društveno odgovornog poslovanja organizuje stipendjsko takmičenje za upis nove generacije polaznika Executive MBA programa. Kroz interaktivan događaj i rešavanje studija slučaja svim zainteresovanima data je mogućnost da se takmiče i obezbede finansijske olakšice u vidu jedne 100% i najmanje dve 50% stipendije. Stipendijsko takmičenje će se održati u subotu, 9. aprila u Beogardu, a svi zainteresovani mogu da se detaljnije informišu o kriterijumima, kao i da se prijave za takmičenje putem linka: https://www.rbs.mba/win-scholarship/ .

RBS je međunarodna poslovna škola sa sedištem u Beogradu i pridruženi član Rome Business School iz Rima, koja je član međunarodne mreže PlanetaFormacion y Universidades koju su 2003. godine osnovali De Agostini i grupa Planeta i koja predstavlja oličenje snažne posvećenosti ne samo kada su u pitanju kompanije, već i univerzitetsko obrazovanje, kao i stručne obuke i usavršavanja. Executive MBA Program u Srbiji obezbeđuje studentima 60 međunarodno priznatih ESPB i duplu diplomu.

Ono što RBS takođe, izdvaja na tržištu je i Korporativni savetodavni odbor (Corporate Advisory Board – CAB) sačinjen od eminentnih stručnjaka. Članovi CAB su Zoran Petrović, Predsednik Izvršnog odbora/finansijski direktor (CFO), Raiffeisen banka a.d. Beograd, Dragoljub Damljanović, Potpredsednik za prodaju digitalnih mreža, Schneider Electric, Predsednik Srpske asocijacije menadžera, Jelena Ristić, Regionalni direktor Mastercard za tržišta Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Ninko Tešić, Generalni direktor Impol Seval valjaonice iz Sevojna, Goran Vasić, Izvršni direktor korporativnih poslova, Telenor Serbia i Ivana Višnjić, Junior Partner, Egzakta Advisory.