Konteh – Sajam poslovnih mogućnosti i stručnih praksi koje organizuje studentsko udruženje EESTEC LC Novi Sad održaće se u utorak i sredu, 21. i 22. marta 2023. godine u holu Fakulteta tehničkih nauka u Novom Sadu! Ove godine, na 16. Kontehu, studentima će se predstaviti preko 30 najuspešnijih kompanija sa naših prostora, iz oblasti inženjeringa.

‘’Studenti svih godina i svih smerova su dobrodošli a na Sajmu će moći da se raspitaju i saznaju nešto više o stručnim praksama i zaposlenju u kompanijama koje im se dopadaju! Svaki student ima svoju omiljenu kompaniju, a i ako nema, sigurno će je steći na Kontehu!’’ – poručuju iz EESTEC-a

Organizatori ohrabruju studente da se nikako ne ustručavaju da bilo kojoj kompaniji postave bilo kakvo pitanje. Kompanije su tu zbog studenata a studenti su tu zbog kompanija!

Tokom dva dana Sajma, posetioce očekuje niz kvalitetnih predavanja, radionica i simulacija razgovora za posao, a detaljnije informacije nalaze se na instagram stranici Sajma. Osim toga, biće i nagradna igra, veliki broj poklona, ali i mnogo zabave za koju će biti zadužena GAME & NGO zona u kojoj će studenti moći da se druže, igraju društvene igre, opuste i zabave!

Iz udruženja studenata koje organizuje Sajam savetuju da studenti pripreme svoj CV koji već sada mogu ostaviti na na sajtu www.konteh.org. CV bazi imaće pristup sve kompanije učesnice a studenti koji ostave svoju biografiju, mogu očekivati poziv za posao ili stručnu praksu! Osim toga, na sajtu su navedene i sve kompanije koje stižu na FTN!