(PROMO)

Postanite deo najvećeg poslovnog događaja, provedite tri dana u inspirativnom ambijentu Mokre Gore od 06. do 08. decembra i pronađite inspiraciju za profesionalni razvoj, bilo da dolazite iz korporativnog ili sveta preduzetništva.

Agenda Zimskog Vivaldi foruma je posvećena temi “See Opportunity in Capital” o kojoj će nam iz različitih perspektiva govoriti preko 20 sjajnih govornika.

Među njima su Dragoljub Vukadinović, Aleksandra Miladinović, Marko Čadež, Duško Radović, Vladimir Đorđević i Maja Kolar koji će svojim iskustvom odgovoriti na važna pitanja za razvoj biznisa poput “Krize i šanse u industrijama”, “Gde da nađemo pare”, “Biznis kao promena”…

U organizaciji Mokrogorske poslovne škole, Vivaldi forumi već 14 godina okupljaju uspešne pojedince iz celog regiona, kojima Zimski Vivaldi forum pruža priliku za rast i razvoj biznisa kroz uspešno upravljanje kapitalom.

Pored sjajnih panela, prezentacija, radionica, očekuje vas i Vivaldi Experience koji obuhvata Wellness & Spa, različite aktivacije i takmičenja od strane preko 20 partnera, dobru atmosferu uz muzičke večeri i prostor za umrežavanje sa kolegama iz različitih kompanija i industrija.

Prisustvujte uživo na Mokroj Gori ili online bilo gde na svetu – obezbedite svoju ulaznicu na vreme i saznajte zašto je Zimski Vivaldi forum mesto gde počinju promene.
Za više informacija posetite sajt Vivaldi foruma.