Već 14 godina Vivaldi forumi menjaju način razmišljanja, mesto su za sklapanje partnerstava, impuls preduzetnicima, izvor autentičnih priča iz poslovnog života privrednika, iz ugla kompanija, investicionih fondova, marketara, iz sveta medija i biznisa.
Vivaldi forumi stvaraju prilike i okupljaju ljude koji znaju da je svaki izazov mogućnost za bar jedno genijalno rešenje.
Tu smo da vam pomognemo da izazovna vremena, kakva su danas, pretvorite u priliku za lični i profesionalni razvoj.
Ako ste na putu ka svom cilju, jasno vam je da prvo treba tačno da znate šta hoćete. Naš predlog je da za početak, u google kalendar upišete četiri Vivaldi foruma na Mokroj Gori:
Proleće (2224.mart 2023.godina) SEE OPPORTUNITY IN BUSINESS

Leto (1416.jun 2023. godina) SEE OPPORTUNITY IN CREATIVE IDEAS

Jesen (2022.septembar 2023. godina) SEE OPPORTUNITY IN PEOPLE

Zima (0608.decembar 2023. godina) SEE OPPORTUNITY IN CAPITAL

ZATO ŠTO su Vivaldi forumi potpuno u skladu sa napredovanjem u karijeri, ličnim razvojem i potrebom za autentičnim i kompletnim doživljajem, Vivaldi forumi nisu još jedna biznis konferencija!

Kod nas paneliste, značajne ljude iz sveta privrede, osnivače velikih kompanija, preduzetnike, menadžere, ljude iz sveta biznisa, korporacija i uspešnih ideja možete da upoznate za vreme trajanja konferencije, da sednete sa njima, popijete piće, posavetujete se.
Svi oni su prisutni tri dana, zbog jedinstvenog koncepta Vivaldi foruma.
Ovde ćete dobiti i ono po šta niste došli, ono čega nema u agendi jednu rečenicu više, koja može biti sjajna prilika da pronađete rešenje za kojim tragate ili da započnete nešto sasvim novo.

Vidimo se na Mokroj Gori 2023. – poruka je organizatora Vivaldi foruma. vivaldiforum.com