Otvorene prijave za četvrti po redu konkurs #OkvirPodrške NLB Grupe

“Dobre ideje pobeđuju, kada dobiju malo podrške. Hajde da zajedno izgradimo bolje sutra. Za ljude. Za sve što dolazi” – tom porukom je 29. januara zvanično otvorena prijava na četvrti po redu konkurs za male lokalne biznise #OkvirPodrške, u okviru kog će najveća regionalna finansijska grupacija NLB Grupa podržati realizaciju tri najbolje regionalne ideje za održivo i društveno odgovorno poslovanje.

Ovogodišnji #OkvirPodrške ohrabruje učesnike da prijave inovativne projekte koji unapređuju naše društvo, pokušavajući da se suoče sa izazovima poput prekomerne upotrebe digitalnih tehnologija među mladima, vršnjačkog nasilja, kršenja ljudskih prava, rodne ravnopravnosti, siromaštva, kao i sa izazovima demencije i drugih bolesti društva koje je sve starije.

Kako navode organizatori, konkurs je namenjen entuzijastima, vizionarima i nepokolebljivim optimistima, koji veruju u region koji je naš dom, u naše ljude, kao i u bolji kvalitet života. Ukupan fond za projekte malih biznisa, koji bi trebalo da budu usmereni na dobrobit ljudi i društva, i ove godine iznosi 100.000 evra!

Kao i prethodnih godina, pravo učešća imaju pravna lica, preduzetnici i preduzetnice, mikro i mala preduzeća i gazdinstva, bez obzira na vrstu delatnosti. Sve što bi zainteresovani trebalo da urade, kako bi se prijavili jeste da, najkasnije do ponoći, 10. marta 2024. godine na sajtu NLB Komercijalne banke (www.nlbkb.rs/okvir) popune jednostavan onlajn formular i u nekoliko rečenica predoče ideju o unapređenju svog poslovanja na održiv način.

Po zatvaranju Konkursa, lokalna komisija će najpre odabrati 10 najboljih održivih ideja malih biznisa iz Srbije, koji će se direktno plasirati u veliko regionalno finale, u kom će se u trci za tri prve nagrade naći ukupno 60 održivih ideja, odnosno 60 malih biznisa sa sedam tržišta na kojima NLB Grupa posluje.

Za više i formacija: sajt NLB Komercijalne banke