Kompanija A1 Srbija podseća na „2 u 1″ putno rešenje koje omogućava Pametno putno osiguranje i 3 gigabajta besplatnih roming podataka do kraja godine, ukoliko se registruju do 31. jula.

Pametno putno osiguranje pokriva razne rizike u inostranstvu: putno zdravstveno osiguranje, nezgodu u inostranstvu, osiguranje prtljaga i pomoć na putu. Nakon što se registruje u tri jednostavna koraka, korisniku se osiguranje aktivira automatski prelaskom granice i deaktivira povratkom u zemlju. Neophodno je samo imati upaljen pametni telefon kod sebe.

– Od lansiranja prošle godine kada smo proizvod predstavili tržištu, pametno putno osiguranje je korišćeno u 121 državi sveta, što nam potvrđuje da široka paleta naših usluga olakšava život korisnicima uz pomoć tehnologije – poručuju iz A1 Srbija.

Jednom kada je aktivirano, putno osiguranje se ne troši dok korisnik ne otputuje u inostranstvo. Ova funkcija je posebno korisna u slučajevima neočekivanih odlaganja ili otkazivanja putovanja. Dodatno, velika prednost ovog jedinstvenog proizvoda na tržištu je što se ne plaća unapred, već putem A1 računa i to samo za dane provedene u inostranstvu.